fbpx
  • The Cocktail Agency

The
Cocktail
Agency

Cocktail Delivery

Start Exploring

Cocktail Shop

Om je vreugde te bezorgen, in een tijd dat het niet mogelijk is om in je favoriete cocktailbar te zitten, is daar Cocktail aan huis bezorging van The Cocktail Agency. Alle cocktails zijn vers bereid  en worden geleverd met speciale garnituren. De bezorgcocktails worden geshaked en gemixt volgens onze award winning recepten met de beste locale hoofdingredienten uit Nederland.

De vers gemaakte cocktails zijn direct gekoeld om “rechtstreeks uit de shaker” kwaliteit te behouden. Het enige dat je hoeft te doen, is uw cocktail in de vriezer te bewaren zodra deze is afgeleverd en te ontdooien in 1 uur. Zo kun je op elk moment bij elke gelegenheid van heerlijke cocktails genieten!

Eenmaal ontdooid is de cocktail gemakkelijk een 2 weken houdbaar (bij max 7 ° C graden) in de koelkast. Bevroren blijft het maandenlang goed, maar om de kwaliteit te garanderen adviseren we het binnen 2 maanden te nuttigen.

Pakketpost: We versturen cocktails binnen 24 uur door heel Nederland. Snelle levering!

 

Bestel je cocktails nu via onze nieuwe webshop

Cocktail boxen, gereedschappen en vouchers..

 

Leuk als giveaway, relatiegeschenk of gewoon lekker voor jezelf.

We maken zelf een selectie aan cocktails in de boxen. Mocht je voorkeur hebben voor specifieke cocktails, dan is dat geen probleem en kan je dit aangeven via de whatsapp button rechtsonder, deze maakt een automatisch bericht aan met daarin alle informatie die wij nodig hebben.

 

Onze cocktails worden in duurzame cocktail ‘pouches’ (1-2 serves) geserveerd en binnekort ook in grotere maten verkrijgbaar. De pouches hebben een handige schenkdop, zo kan je onbezorgd genieten van een cocktail, waar je ook bent en deze ook weer hersluiten.

Wij hebben een aantal heerlijke cocktails voor jullie geselecteerd en vers gemixt. Onze award winning bartenders hebben unieke cocktails voor je geshaked.

 

 

Team The Cocktail Agency

 

our preferred partners

 

 

 

https://thecocktailagency.nl/contact/

Clients Carousel

Testimomials Home

Contact
Hi, can we help you?