fbpx

Alcoholvrije cocktailbar voor alle evenementen

Ga jij een onvergetelijk feest of bedrijfsevenement organiseren? Dan hoort daar een lekker drankje bij. Naast alcoholische dranken kun je ons inschakelen om overheerlijke alcoholvrije cocktails te maken. Met een alcoholvrije cocktailbar, ook wel een mocktailbar genoemd, wordt het feest compleet gemaakt. Een onmisbare toevoeging voor een bruiloft, receptie of een groots bedrijfsfeest. Met een gastvrije en ervaren barman worden de meest exclusieve, alcoholvrije cocktails aan je gasten geschonken. Doordat wij de cocktailcatering uit handen nemen, heb jij hier geen omkijken naar. Creëer een gezellige beleving met een alcoholvrije cocktailbar, een sfeervolle eyecatcher op ieder evenement.

Get in touch

Cocktail catering
Cocktails op locatie

Waarom een alcoholvrije cocktailbar huren?

 • Ervaring

  Wij hebben meer dan 12 jaar ervaring in de cocktail catering.

 • Spectaculair

  Wij bedenken heerlijke alcoholvrije cocktails, waarmee je indruk maakt op je gasten.

 • Professioneel

  Alle alcoholvrije cocktails worden gemaakt door een professionele barman.

 • Kwaliteit

  De beste prijs/kwaliteit verhouding die je kunt vinden en mag verwachten.

Mocktailbar voor particulieren en bedrijven

Een alcoholvrije cocktailbar kan voor vele doeleinden geschikt zijn. Denk aan een privéborrel bij jou thuis, een mobiele cocktailbar op een beurs of een gezellig bedrijfsfeest. Het gaat veel verder dan alleen afscheidsfeestjes of bedrijfsbijeenkomsten. Wij zorgen voor een perfecte invulling voor de gelegenheid en de gekozen locatie.

Een alcoholvrije cocktailbar voor brand awareness of strategie

Een alcoholvrije cocktailbar kan helpen bij brand awareness of strategie. Wij denken graag met je mee over jouw vraag en komen met een gepersonaliseerde oplossing. Hierbij houden we rekening met al jouw wensen en behoeften. De minimale catering afname is 4 uur voor een vast tarief.

Cocktailbar op locatie huren

Wat is inclusief de alcoholvrije cocktailbar?

 • -Jouw eigen barman;
 • -Een mobiele alcoholvrije cocktailbar;
 • -Ingrediënten: siropen en verse sappen, het mooiste fruit voor garnering;
 • -Materialen zoals glaswerk, bar gereedschappen zoals blender, shakers, strainers en ijsblokken/crushed ijs.

 

Mobiele cocktailbar evenement

Pakketten op maat

Samen met jou maken we een gevarieerde cocktailkaart met speciale Cocktail Agency cocktails. Wij bedenken non-alcoholische cocktails die met de beste ingrediënten en fruit worden gemaakt.

Niet zomaar een alcoholvrije cocktailbar

Wij gaan verder dan een standaard mocktailbar om de hoek. De echte cocktail ervaring, daar gaan wij voor. De menukaart kan variëren tussen 4 en 8 cocktails, afhankelijk van jouw wensen. Graag denken wij met je mee over een unieke menukaart. Wij halen het beste uit de alcoholvrije cocktailbar, zodat het feest een gegarandeerd succes wordt.

Prijsvoorbeeld vast aantal cocktails:

-20 personen, 2 cocktails per persoon.
Dit is inclusief: 40 cocktails, cocktailbartender, speciaal door The Cocktail Agency geselecteerde ingrediënten en garneringen, fraaie mobiele mocktailbar, glazen, ijs en logistiek (exclusief transportkosten).
De prijs komt neer op €25,- per persoon.

-100 personen met 2 cocktails per persoon.
Dit is inclusief: 200 drankjes, 2 cocktailbartenders, fraaie mobiele cocktailbar, speciaal door The Cocktail Agency geselecteerde ingrediënten en garneringen, glazen, ijs en logistiek (exclusief transportkosten).
De prijs komt neer op €15,- per persoon.

Prijsvoorbeeld beperkte cocktails:

– 80 personen met ongelimiteerde cocktails.
Dit is inclusief: ongelimiteerde cocktails in 3 uren tijd, bartender, speciaal door The Cocktail Agency geselecteerde ingrediënten en garneringen, fraaie mobiele mocktailbar, glazen, ijs en logistiek (exclusief transportkosten).
De prijs komt neer op €30,- per persoon.

Alle prijzen zijn indicaties en hangen af van de wensen en cocktailkeuzes.

 

Mathijs van Riet
Mathijs van Riet
28/04/2022
Hele leuke workshop gehad. Goede presentatie, vriendelijke mensen en lekkere drankjes. Veel dank!
Inga Vyugova
Inga Vyugova
22/04/2022
Have you ever tried best chilly margarita in your life? I bet not - if you haven’t tried Cocktails’ agency drinks 😉 we hired they service for the event. Everything was professional & delicious!
Shauna Butterly
Shauna Butterly
22/04/2022
Highly recommend!! Dave and Chris were incredible hosts and very easy to work with. The chilli and cucumber margarita's were amazing.
Faisel Sheikh-Alibaks
Faisel Sheikh-Alibaks
28/03/2022
Super gasten, helemaal onder leiding van Dave!

Een greep uit onze klanten

Neem contact op

Neem contact op om een alcoholvrije cocktailbar te huren. Mocht je vragen hebben, zijn wij telefonisch te bereiken op +31 (0)202 184 676. Of stuur een e-mail: welcome@thecocktailagency.nl.

Get in touch +31 (0)202 184 676

Veelgestelde vragen

Wat houdt cocktail catering in?

Cocktail catering houdt in dat je zonder zorgen de beste cocktails uitgeserveerd krijgt, klaargemaakt door een professionele cocktailshaker. Dat kan in de vorm van een mobiele cocktailbar op een jacht, in een feestzaal of een mooie buitenlocatie. Een mixoloog met jarenlange ervaring staat dan voor alle gasten live de lekkerste en zeer unieke cocktails te bereiden. Dat betekent één groot spektakel en entertainment vanachter de bar. Hiermee kun je op een ludieke manier de aandacht trekken. Daarom ook leuk voor op een beurs, productlancering of een event waar meerdere ondernemers staan.

Wij merken dat cocktailcatering een perfecte manier is om een feest, event of lancering een diepere dimensie te geven. Onze cocktails voelen als een cadeautje en toveren een glimlach op ieders gezicht. Meer weten over onze cocktail catering en zelf een cocktail barman huren? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom cocktail catering door ons?

The Cocktail Agency bestaat uit een team van jonge innovators die graag hun passie voor cocktails bij ieder event overbrengen. Tegen betaalbare prijzen bieden we onze klanten graag een zeer complete topservice.

 • Onze cocktailshakers hebben veel ervaring (ruim 12 jaar)
 • Je krijgt altijd unieke cocktails op basis van eigen recepten
 • Wij bieden een professionele uitstraling en passende aankleding
 • Wij gaan innovatief te werk
 • We ontwikkelen en verbeteren continu ons cocktail menu
 • Wij hanteren vaste cocktail prijzen

Binnenkort een evenement of feest op de planning staan waar een cocktail catering met eigen barman de entertainment kan verzorgen? Vul dan ons contactformulier in.

Is alcoholvrije cocktail catering ook mogelijk?

Jazeker! Samen met jou maken we een gevarieerde mocktailkaart met speciale Cocktail Agency mocktails. Onze non-alcoholische cocktails zullen je gasten zeker verrassen, natuurlijk met de beste premium ingrediënten, beste fruit en out of the box ideeën.

Wij bieden ook onze speciaal ontwikkelde  Mindful cocktails (met en zonder alcohol) met cold-pressed juices om verantwoord te drinken. Zoek je iets aparts voor tijdens de lunch, dan bieden we ook onze cold-pressed juice bar aan met combinaties zoals bijvoorbeeld ananas, chili, salie, citroen en appel.

De menukaart kan variëren tussen 4 en 8 cocktails/mocktails, afhankelijk van jouw wensen. Graag denken wij me met je mee over de menukaart. Of we voegen aparte bijzondere mocktails toe, zodat het wellicht voor meer mensen eens interessant is om voor een alcoholvrije cocktail te gaan! Exclusiviteit maakt immers interessant. Bekijk gerust ons blog met interessante opties.

Neem gerust contact met ons op voor het samenstellen van jouw cocktailkaart.

Kan The Cocktail Agency mij helpen bij een cocktailkaart samenstellen?

Absoluut. Als we ergens van houden, dan is dat wel het ontwikkelen van unieke smaakbelevingen in de vorm van een overweldigende of chique cocktail. Naast catering en cocktailworkshops in Amsterdam kun je ons daarom ook inschakelen voor advies en consultancy. Wij bieden ondernemers en horecaeigenaren graag de gelegenheid om gebruik te maken van onze mixologie en cocktailkennis.

Wil jij dus graag een bijzondere cocktailkaart samenstellen waarin jouw horecagelegenheid of bedrijfswaarden helemaal tot leven komen? Wij helpen je graag bij het ontwikkelen van de perfecte cocktailkaart voor jouw bar, restaurant, club of events! We houden natuurlijk rekening met wat voor jou bedrijf het belangrijkste is. Of dat nu een nieuwe richting en strategie is voor jou bedrijf of gewoon een frisse wind door je menu.

Ook kunnen wij ondersteunen door het adviseren en onwikkelen van eetkaarten. Door onze ruime ervaring in de food & beverage in de hotel wereld kunnen wij creatieve eetkaarten ontwikkelen die goed gepaard gaan met jou brand identity.

Neem gerust contact met ons op voor consultancy.

Contact
Hi, can we help you?