• The Cocktail Agency

Een professionele cocktail barman huren

Een professionele cocktail barman huren

Geef je binnenkort een spetterend feest en wil je een cocktail barman huren? Misschien ga je wel trouwen en wil je je gasten laten genieten van heerlijke cocktails. Cocktails zijn één van de meest feestelijke drankjes die er maar bestaan. Op een goed feest zijn heerlijke cocktails geen overbodige luxe, want een mixoloog maakt je feest extra bijzonder. Laat het shaken van de cocktails over aan de award winnende cocktailshakers van The Cocktail Agency en geniet van de spectaculaire cocktails. Onze vakmannen shaken de cocktails met veel passie. En dat proef je!

Wil je een cocktail shaker en een bar huren? Neem vandaag nog contact op en maak het feest tot een daverend succes.

Waarom een cocktail barman inhuren?

Wanneer je cocktails wilt serveren op je feest is het verstandig om een professionele cocktail barman in te huren. Waarom? Het maken van een cocktail is namelijk alles behalve eenvoudig. De verhoudingen van de ingrediënten van de cocktail moeten perfect zijn en je hebt veel benodigdheden nodig! Een cocktailmixer, glazen, een jigger, een strainer…. En natuurlijk alcohol en een bar. The Cocktail Agency ontzorgt je graag. Zo kun je bij ons een bartender en een cocktail bar huren. Hierdoor heb je zelf geen omkijken meer naar de drankjes en kun je heerlijk genieten van je eigen feest. Voor het inhuren van een bartender kies je voor ons vanwege de volgende voordelen:

 • Meer dan 12 jaar ervaring in het vak
 • Dienstverlening in het premium segment
 • De cocktailshaker traint Nederlands kampioen cocktailshakers

We maken op maat gemaakte cocktails met de mogelijkheid om exclusieve, zeldzame ingrediënten te gebruiken.

12 jaar ervaring als cocktailshaker

De mensen achter The Cocktail Agency hebben jarenlange ervaring in het vak. En dat merk je! We doen ons werk met veel passie en zijn graag creatief. We zorgen er graag voor dat je gasten een onvergetelijke avond hebben. Naast voor het huren van een cocktail barman of een bar, kun je hier terecht voor nog meer diensten. Wil je het menu van je restaurant of hotel verbeteren? Of heb je deskundige hulp nodig bij het trainen van je personeel of het promoten van je diensten? Doordat wij als professionals meer dan 12 jaar ervaring hebben in de horeca kunnen we je perfect van dienst zijn op verscheidene gebieden:

 • Exclusive Cocktail Catering
 • Brand Activation
 • Gin Tonic Catering
 • Gin Tasting
 • Whisky tasting
 • Brand and Menu Development
 • Staff Training programs
 • Rare Whisky
 • Rum and Cognac Supply
 • Management Advising
 • Drink Styling and Promotions

Unieke cocktail ervaringen

Alle cocktails en mixers in onze services doen we op een speciale Cocktail Agency twist. Met de mogelijkheid van de Flavour Blaster (bubbels met een aroma op cocktails). Wij doen dus geen saaie klassieke cocktails maar bieden echte cocktail ervaringen, top notch creaties dankzij onze ruime ervaring uit de top horeca van Nederland waar onze teamleden gewerkt hebben (bv. TwentySeven Hotel, MOMO Restaurant, Bar & Lounge, Conservatorium, Tales & Spirits & Bar).

Huur een cocktail barman bij The Cocktail Agency

Maak je feest tot een daverend succes door een professionele cocktail barman te huren! Onze ervaren barmannen voorzien de gasten van je feest met veel passie van heerlijke cocktails! Die passie, die proef je! Doordat ze je compleet ontzorgen, kun je heerlijk genieten terwijl wij van The Cocktail Agency je gasten verwennen. De barmannen zien er naar uit om hun kennis en passie met jou te delen. Huur vandaag nog een cocktail shaker en een bar en geniet van de heerlijke cocktails. Neem gerust contact op! Ook wanneer je nog vragen hebt kun je gerust contact opnemen. Misschien zien we elkaar binnenkort wel op jullie feest! Onze shakers voorzien je gasten graag van de beste cocktails.

Contact