fbpx

Unieke cocktail catering

Binnenkort een evenement of feest op de planning staan waar een cocktail catering met eigen barman de entertainment kan verzorgen? The Cocktail Agency maakt exclusieve en professionele cocktails.

Get in touch

Cocktail catering
Cocktails op locatie

Waarom The Cocktail Agency inschakelen voor cocktail catering?

 • Ervaring

  Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in het vak

 • Spectaculair

  Op maat gemaakte, heerlijke cocktails met top kwaliteit ingredienten

 

 • Professioneel

  De cocktails worden gemaakt door een professionele bartender met veel ervaring

 • Hygiene & Kwaliteit

  De beste prijs/kwaliteit verhouding die je kunt vinden. Onze bartenders hebben een Sociale Hygiene certificaat

Cocktail catering voor jouw feest of evenement

Een professionele cocktail catering met eigen barman huren kan voor vele doeleinden geschikt zijn. Denk bijvoorbeeld aan prive borrel bij jou thuis, een mobiele cocktailbar op een groot jacht of schip, je eigen cocktailbartender om de aandacht te trekken terwijl je op een beurs staat of de lancering van een nieuw product. Het gaat dus veel verder dan alleen afscheidsfeestjes of bedrijfsbijeenkomsten. Wij zorgen voor een perfecte invulling ongeacht de gelegenheid en alles binnen de richtlijnen van het RIVM.

Cocktails voor brand awareness of strategie voor jouw bedrijf

Cocktail catering kan helpen bij brand awareness of strategie. Wij denken graag met je mee over jouw vraag en komen met een gepersonaliseerde oplossing. Waarbij we rekening houden met al jouw wensen en behoeften. De minimale catering afname is 4 uur voor een vast tarief.

Wat is inclusief de cocktail catering?

 • – Je eigen barman
 • – Een fraaie mobiele cocktailbar
 • – Ingrediënten: speciaal door The Cocktail Agency geselecteerde premium sterke dranken, likeuren, kruiden, purees, siropen en verse sappen, het mooiste fruit voor garnering
 • – Materialen zoals glaswerk, bar gereedschappen zoals blender, shakers, strainers en ijsblokken/crushed ijs

Pakketten op maat voor cocktail catering

Samen met jou maken we een gevarieerde cocktailkaart met speciale Cocktail Agency cocktails. Altijd met alcoholische en non-alcoholische cocktail opties en natuurlijk met de beste high-end premium ingredienten, beste fruit en out of the box ideeen.

Niet zomaar een gewone cocktailbar

Wij gaan verder dan de standaard cocktailbar om de hoek. De echte cocktail ervaring, daar gaan wij voor. De menukaart kan varieeren tussen 4 en 8 cocktails, afhankelijk van jouw wensen. Graag denken wij me met je mee over de menukaart.

Voorbeeld van een prijsindicatie met het afnemen van een vaste aantal cocktails:

 • – 20 personen, 2 cocktails per persoon. Dit is inclusief: 40 cocktails, cocktailbartender, speciaal door The Cocktail Agency geselecteerde premium ingredienten en garneringen, fraaie mobiele cocktailbar, glazen, ijs en logistiek (exclusief transportkosten). De prijs komt neer op €25,- per persoon

 

 • – 100 personen met 2 cocktails per persoon. Dit is inclusief: 200 drankjes, 2 cocktailbartenders, fraaie mobiele cocktailbar, speciaal door The Cocktail Agency geselecteerde premium ingredienten en garneringen, glazen, ijs en logistiek (exclusief transportkosten). De prijs komt neer op €15,- per persoon

 

Voorbeeld van een prijsindicatie met het afnemen van ongelimiteerde aantal cocktails voor de stevige drinkers:

 • – 80 personen met ongelimiteerde cocktails. Dit is inclusief: ongelimiteerde cocktails in 3 uren tijd, bartender, speciaal door The Cocktail Agency geselecteerde premium ingredienten en garneringen, fraaie mobiele cocktailbar, glazen, ijs en logistiek (exclusief transportkosten). De prijs komt neer op €30,- per persoon

 

Alle prijzen zijn indicaties en hangen af van de wensen en cocktailkeuzes.

Een greep uit onze klanten

Neem contact op met

The Cocktail Agency

Neem contact met ons op om een cocktail catering met een eigen barman te huren. Mocht je vragen hebben, zijn wij telefonisch te bereiken op 06 28 868 309. Of stuur ons een e-mail: welcome@thecocktailagency.nl.

Get in touch +31 (0)6-28 86 83 09

Veelgestelde vragen over cocktail catering

Wat houdt cocktail catering in?

Cocktail catering houdt in dat je zonder zorgen de beste cocktails uitgeserveerd krijgt, klaargemaakt door een professionele cocktailshaker. Dat kan in de vorm van een mobiele cocktailbar op een jacht, in een feestzaal of een mooie buitenlocatie. Een mixoloog met jarenlange ervaring staat dan voor alle gasten live de lekkerste en zeer unieke cocktails te bereiden. Dat betekent één groot spektakel en entertainment vanachter de bar. Hiermee kun je op een ludieke manier de aandacht trekken. Daarom ook leuk voor op een beurs, productlancering of een event waar meerdere ondernemers staan.

Wij merken dat cocktailcatering een perfecte manier is om een feest, event of lancering een diepere dimensie te geven. Onze cocktails voelen als een cadeautje en toveren een glimlach op ieders gezicht. Meer weten over onze cocktail catering en zelf een cocktail barman huren? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom cocktail catering door ons?

The Cocktail Agency bestaat uit een team van jonge innovators die graag hun passie voor cocktails bij ieder event overbrengen. Tegen betaalbare prijzen bieden we onze klanten graag een zeer complete topservice.

 • Onze cocktailshakers hebben veel ervaring (ruim 12 jaar)
 • Je krijgt altijd unieke cocktails op basis van eigen recepten
 • Wij bieden een professionele uitstraling en passende aankleding
 • Wij gaan innovatief te werk
 • We ontwikkelen en verbeteren continu ons cocktail menu
 • Wij hanteren vaste cocktail prijzen

Binnenkort een evenement of feest op de planning staan waar een cocktail catering met eigen barman de entertainment kan verzorgen? Vul dan ons contactformulier in.

Is alcoholvrije cocktail catering ook mogelijk?

Jazeker! Samen met jou maken we een gevarieerde mocktailkaart met speciale Cocktail Agency mocktails. Onze non-alcoholische cocktails zullen je gasten zeker verrassen, natuurlijk met de beste premium ingrediënten, beste fruit en out of the box ideeën.

Wij bieden ook onze speciaal ontwikkelde  Mindful cocktails (met en zonder alcohol) met cold-pressed juices om verantwoord te drinken. Zoek je iets aparts voor tijdens de lunch, dan bieden we ook onze cold-pressed juice bar aan met combinaties zoals bijvoorbeeld ananas, chili, salie, citroen en appel.

De menukaart kan variëren tussen 4 en 8 cocktails/mocktails, afhankelijk van jouw wensen. Graag denken wij me met je mee over de menukaart. Of we voegen aparte bijzondere mocktails toe, zodat het wellicht voor meer mensen eens interessant is om voor een alcoholvrije cocktail te gaan! Exclusiviteit maakt immers interessant. Bekijk gerust ons blog met interessante opties.

Neem gerust contact met ons op voor het samenstellen van jouw cocktailkaart.

Kan The Cocktail Agency mij helpen bij een cocktailkaart samenstellen?

Absoluut. Als we ergens van houden, dan is dat wel het ontwikkelen van unieke smaakbelevingen in de vorm van een overweldigende of chique cocktail. Naast catering en cocktailworkshops in Amsterdam kun je ons daarom ook inschakelen voor advies en consultancy. Wij bieden ondernemers en horecaeigenaren graag de gelegenheid om gebruik te maken van onze mixologie en cocktailkennis.

Wil jij dus graag een bijzondere cocktailkaart samenstellen waarin jouw horecagelegenheid of bedrijfswaarden helemaal tot leven komen? Wij helpen je graag bij het ontwikkelen van de perfecte cocktailkaart voor jouw bar, restaurant, club of events! We houden natuurlijk rekening met wat voor jou bedrijf het belangrijkste is. Of dat nu een nieuwe richting en strategie is voor jou bedrijf of gewoon een frisse wind door je menu.

Mocht je ook aan het twijfelen zijn met je eetkaart, dan bieden wij ook hulp met onze zuster bedrijf: Passion Fruit Hospitality. Chef Chris Maingard heeft bij SOHO House London gewerkt en heeft verschillende SOHO Houses in de wereld opgestart. Ook was hij verantwoordelijk voor de opstart van 4 Hoxton Hotels in de wereld.

Neem gerust contact met ons op voor consultancy.

Chat openen
Cocktails bestellen?