• The Cocktail Agency

Bar Cocktail
Services

Unieke cocktail catering

Een professionele cocktail catering met eigen barman huren kan voor vele doeleinden geschikt zijn. Denk bijvoorbeeld aan mobiele cocktailbar op een groot jacht of schip, je eigen cocktailshaker om de aandacht te trekken terwijl je op een beurs staat of de lancering van een nieuw product. Het gaat dus veel verder dan alleen afscheidsfeestjes of bedrijfsbijeenkomsten.

Cocktail catering voor een leuk feest

  • De cocktailshakers hebben veel ervaring
  • Wij gaan innovatief te werk
  • We ontwikkelen en verbeteren continu ons cocktail menu
  • Vaste cocktail prijzen

Binnenkort een evenement of feest op de planning staan waar een cocktail catering met eigen barman de entertainment kan verzorgen? Vul dan ons contactformulier in.

Cocktails voor brand awareness of strategie voor jouw bedrijf

Cocktail catering kan helpen bij brand awareness of strategie. Wij denken graag met je mee over jouw vraag en komen met een gepersonaliseerde oplossing. Waarbij we rekening houden met al jouw wensen en behoeften. De minimale catering afname is 4 uur voor een vast tarief.

Wat is inclusief de cocktail catering?

  • Je eigen barman
  • Een fraaie mobiele cocktailbar
  • Ingrediënten zoals sterke drank, likeuren, kruiden, purees, siropen en verse sappen, het mooiste fruit voor garnering
  • Materialen zoals glaswerk, bar gereedschappen zoals blender, shakers, strainers en ijsblokken/crushed ijs

cocktail catering

Pakketten cocktail catering

Samen met jou maken we een gevarieerde cocktailkaart met speciale Cocktail Agency cocktails. Altijd met alcoholische en non-alcoholische cocktail opties en natuurlijk met de beste high-end premium ingredienten, beste fruit en out of the box ideeen.

Wij gaan verder dan de standaard cocktailbar om de hoek. De echte cocktail ervaring, daar gaan wij voor. De menukaart kan varieeren tussen 4 en 8 cocktails, afhankelijk van jouw wensen. Graag denken wij me met je mee over de menukaart. De prijzen zijn afhankelijk van de groep, hier een voorbeeld van de prijs indicatie:

  • 20 personen, 2 cocktails per persoon. Het voorbereidende werk is: 40 drankjes, bartender, de bar, glazen, ijs en logistiek. De prijs komt neer op €30,- per persoon
  • 100 personen met 2 cocktails per persoon. Het voorbereidende werk is: 200 drankjes, 2 bartenders, de bar, glazen, ijs en logistiek. De prijs komt neer op €20,- per persoon

Alle prijzen zijn indicaties en hangen af van de wensen en cocktailkeuzes. Hoeveel het precies wordt voor het event dat jij in gedachten hebt? Stuur ons een berichtje en wij maken geheel vrijblijvend een offerte voor je.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op om een cocktail catering met een eigen barman te huren. Mocht je vragen hebben, zijn wij telefonisch te bereiken op 06 28 868 309. Of stuur ons een e-mail: welcome@thecocktailagency.nl.

Contact