fbpx

Unieke cocktail catering

Binnenkort een evenement of feest op de planning staan waar een cocktail catering met eigen barman de entertainment kan verzorgen? The Cocktail Agency maakt exclusieve en professionele cocktails.

Get in touch

Cocktail catering
Cocktails op locatie

Waarom The Cocktail Agency inschakelen voor cocktail catering?

 • Ervaring
  Wij hebben meer dan 16 jaar ervaring in het vak.
 • Spectaculair
  Op maat gemaakte, heerlijke cocktails met top kwaliteit ingrediënten.

 

 • Professioneel
  De cocktails worden gemaakt door een professionele bartender met veel ervaring.
 • Hygiëne & Kwaliteit
  De beste prijs/kwaliteit verhouding die je kunt vinden. Onze bartenders hebben een Sociale Hygiëne certificaat.

Cocktail catering voor jouw feest of evenement

Een professionele cocktail catering met eigen barman huren kan voor vele doeleinden geschikt zijn. Denk bijvoorbeeld aan een jaarlijks bedrijfsfeest, een mobiele cocktailbar op een groot jacht of schip, je eigen cocktailbartender om de aandacht te trekken terwijl je op een beurs staat of de lancering van een nieuw product. Het gaat dus veel verder dan alleen afscheidsfeestjes, bruiloften of bedrijfsbijeenkomsten. Wij zorgen voor een perfecte invulling ongeacht de gelegenheid.

Mobiele cocktailbar evenement

Voor brand awareness of bedrijfsstrategie

Cocktail catering kan helpen bij brand awareness of strategie. Wij denken graag met je mee over jouw vraag en komen met een gepersonaliseerde oplossing. Waarbij we rekening houden met al jouw wensen en behoeften. De minimale catering afname is 4 uur voor een vast tarief. Wij gaan verder dan de standaard cocktailbar om de hoek. De echte cocktail ervaring, daar gaan wij voor. De menukaart kan varieeren tussen 4 en 8 cocktails, afhankelijk van jouw wensen.

Cocktails op locatie

All-in-one cocktail catering

 • -Je eigen professionele en gastvrije barman.
 • -Een mobiele cocktailbar die de aandacht trekt.
 • -Ingrediënten: speciaal geselecteerde premium sterke dranken, likeuren, kruiden, purees, siropen en verse sappen, het mooiste fruit voor garnering.
 • -Materialen zoals glaswerk, bar gereedschappen zoals blender, shakers, strainers en ijsblokken/crushed ijs.

 

Maatwerk voor cocktail catering

Samen met jou maken we een gevarieerde cocktailkaart met speciale Cocktail Agency cocktails. Altijd met alcoholische en non-alcoholische cocktail opties en natuurlijk met de beste high-end premium ingredienten, beste fruit en out of the box ideeen.

Prijsindicatie vaste aantal cocktails:

20 personen, 2 cocktails per persoon.
-Dit is inclusief: 40 cocktails, speciaal door The Cocktail Agency geselecteerde premium ingrediënten en garneringen, fraaie mobiele cocktailbar, glazen, ijs en logistiek (exclusief transportkosten).
-De prijs komt neer op €25,- per persoon

100 personen met 2 cocktails per persoon.
-Dit is inclusief: 200 drankjes, fraaie mobiele cocktailbar, speciaal door The Cocktail Agency geselecteerde premium ingrediënten en garneringen, glazen, ijs en logistiek (exclusief transportkosten).
-De prijs komt neer op €15,- per persoon

Prijsindicatie onbeperkte cocktails:

80 personen met ongelimiteerde cocktails.
-Dit is inclusief: ongelimiteerde cocktails in 3 uren tijd, speciaal door The Cocktail Agency geselecteerde premium ingrediënten en garneringen, fraaie mobiele cocktailbar, glazen, ijs en logistiek (exclusief transportkosten).
-De prijs komt neer op €35,- per persoon.

Alle prijzen zijn indicaties en hangen af van de wensen en cocktailkeuzes.

 

Oleksandra Kochubei
Oleksandra Kochubei
27/11/2023
Great place to have an event at. Cocktails were delicious. Staff was amazing!
Yash Gupta
Yash Gupta
27/11/2023
Great team
Valentina Šteković
Valentina Šteković
21/11/2023
Great experience!!
Donovan Krill
Donovan Krill
18/11/2023
Absolutely fantastic! They worked with me in creating a memorable themed event. The service, food and cocktails were all exceptional - highly recommended!
Guylian
Guylian
15/11/2023
Jessica was een erg enthousiaste en meeslepende bartender die graag deelt wat ze heeft geleerd. In een korte tijd heb ik de complexiteit van cocktails een beetje kunnen ervaren en wat kleine toevoegingen kunnen betekenen. Tijdens de cursus heb ik 3 cocktails gemaakt en heb het erg leuk gehad, zelfs nog wat vragen kunnen stellen over mijn eigen ideeën rondom cocktails. Oftewel zeker de moeite waard en een erg leuke ervaring!
Anna S
Anna S
15/11/2023
Jessica was super enthousiast en heeft ons veel geleerd hoe je de cocktails moest maken maar ook de geschiedenis van de cocktails en ingrediënten die we gebruikten! Echt een aanrader!

Een greep uit onze klanten

Neem contact op met The Cocktail Agency

Neem contact met ons op om een cocktail catering met een eigen barman te huren. Mocht je vragen hebben, zijn wij telefonisch te bereiken op +31 (0)202 184 676. Of stuur ons een e-mail: welcome@thecocktailagency.nl.

Get in touch +31 (0)202 184 676

Veelgestelde vragen over cocktail catering

Wat houdt cocktail catering in?

Cocktail catering houdt in dat je zonder zorgen de beste cocktails uitgeserveerd krijgt, klaargemaakt door een professionele cocktailshaker. Dat kan in de vorm van een mobiele cocktailbar op een jacht, in een feestzaal of een mooie buitenlocatie. Een mixoloog met jarenlange ervaring staat dan voor alle gasten live de lekkerste en zeer unieke cocktails te bereiden. Dat betekent één groot spektakel en entertainment vanachter de bar. Hiermee kun je op een ludieke manier de aandacht trekken. Daarom ook leuk voor op een beurs, productlancering of een event waar meerdere ondernemers staan.

Wij merken dat cocktailcatering een perfecte manier is om een feest, event of lancering een diepere dimensie te geven. Onze cocktails voelen als een cadeautje en toveren een glimlach op ieders gezicht. Meer weten over onze cocktail catering en zelf een cocktail barman huren? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom cocktail catering door ons?

The Cocktail Agency bestaat uit een team van jonge innovators die graag hun passie voor cocktails bij ieder event overbrengen. Tegen betaalbare prijzen bieden we onze klanten graag een zeer complete topservice.

 • Onze cocktailshakers hebben veel ervaring (ruim 12 jaar)
 • Je krijgt altijd unieke cocktails op basis van eigen recepten
 • Wij bieden een professionele uitstraling en passende aankleding
 • Wij gaan innovatief te werk
 • We ontwikkelen en verbeteren continu ons cocktail menu
 • Wij hanteren vaste cocktail prijzen

Binnenkort een evenement of feest op de planning staan waar een cocktail catering met eigen barman de entertainment kan verzorgen? Vul dan ons contactformulier in.

Is alcoholvrije cocktail catering ook mogelijk?

Jazeker! Samen met jou maken we een gevarieerde mocktailkaart met speciale Cocktail Agency mocktails. Onze non-alcoholische cocktails zullen je gasten zeker verrassen, natuurlijk met de beste premium ingrediënten, beste fruit en out of the box ideeën.

Wij bieden ook onze speciaal ontwikkelde  Mindful cocktails (met en zonder alcohol) met cold-pressed juices om verantwoord te drinken. Zoek je iets aparts voor tijdens de lunch, dan bieden we ook onze cold-pressed juice bar aan met combinaties zoals bijvoorbeeld ananas, chili, salie, citroen en appel.

De menukaart kan variëren tussen 4 en 8 cocktails/mocktails, afhankelijk van jouw wensen. Graag denken wij me met je mee over de menukaart. Of we voegen aparte bijzondere mocktails toe, zodat het wellicht voor meer mensen eens interessant is om voor een alcoholvrije cocktail te gaan! Exclusiviteit maakt immers interessant. Bekijk gerust ons blog met interessante opties.

Neem gerust contact met ons op voor het samenstellen van jouw cocktailkaart.

Kan The Cocktail Agency mij helpen bij een cocktailkaart samenstellen?

Absoluut. Als we ergens van houden, dan is dat wel het ontwikkelen van unieke smaakbelevingen in de vorm van een overweldigende of chique cocktail. Naast catering en cocktailworkshops in Amsterdam kun je ons daarom ook inschakelen voor advies en consultancy. Wij bieden ondernemers en horecaeigenaren graag de gelegenheid om gebruik te maken van onze mixologie en cocktailkennis.

Wil jij dus graag een bijzondere cocktailkaart samenstellen waarin jouw horecagelegenheid of bedrijfswaarden helemaal tot leven komen? Wij helpen je graag bij het ontwikkelen van de perfecte cocktailkaart voor jouw bar, restaurant, club of events! We houden natuurlijk rekening met wat voor jou bedrijf het belangrijkste is. Of dat nu een nieuwe richting en strategie is voor jou bedrijf of gewoon een frisse wind door je menu.

Ook kunnen wij ondersteunen door het adviseren en onwikkelen van eetkaarten. Door onze ruime ervaring in de food & beverage in de hotel wereld kunnen wij creatieve eetkaarten ontwikkelen die goed gepaard gaan met jou brand identity.

Neem gerust contact met ons op voor consultancy.

Contact
Hi, can we help you?