fbpx

Menu

Dé cocktail workshop in Amsterdam

Leer van een professionele en award winnende cocktailshaker hoe je helemaal zelf heerlijke cocktails maakt

Get in touch

Cocktail catering
Cocktails op locatie

Waarom kies je voor een workshop van The Cocktail Agency?

 • Ervaring

  Wij hebben meer dan 12 jaar ervaring in het vak.

 • Persoonlijk

  Je krijgt een persoonlijke, op maat gemaakte cocktail workshop.

 • Professioneel

  De cocktail workshop wordt begeleidt door een professional.

 • Hygiene & Kwaliteit

  De beste prijs/kwaliteit verhouding die je kunt vinden. Met de hoogste zorg in hygiene en binnen de richtlijnen van het RIVM; samen tegen corona.

Leer de kneepjes van het vak tijdens een cocktail workshop in Amsterdam

Ben je een weekendje cultuur snuiven en zou je graag een cocktail workshop in Amsterdam willen volgen? Of run je een horeca onderneming en wil je zelf ook cocktails gaan serveren? Dan ben je bij The Cocktail Agency aan het juiste adres. Hier leer je van een professionele en award winnende cocktail barman hoe je helemaal zelf heerlijke cocktails maakt. Zo ervaar je zelf hoe het is om een cocktailshaker te zijn die de meest heerlijke drankjes bereidt voor de gasten. De professionele cocktailshaker kan niet wachten om jou de fijne kneepjes van het vak te leren.

Meer dan 12 jaar ervaring in de horeca

Onze vakmensen achter The Cocktail Agency zijn graag creatief en hebben veel passie voor hun werk. Ons bedrijf richt zich op (all-in) cocktail- drank- en cateringdiensten. Voor cocktail catering in Amsterdam moet je bij The Cocktail Agency wezen. Wil je een merk of een product promoten? Of heb je als restauranteigenaar of hoteleigenaar deskundig advies nodig? Bijvoorbeeld bij de ontwikkeling van het menu of allerlei trainingen? Wij bieden je graag deskundige hulp waar je mee verder kunt.

Cocktail workshop Amsterdam

Een greep uit onze klanten

Boek een workshop in Amsterdam!

Wil je zelf ervaren hoe het is om een échte cocktailshaker te zijn? Boek dan een cocktail workshop in Amsterdam bij The Cocktail Agency en ervaar het zelf! Neem vandaag nog contact op. Je volgt zonder twijfel een leuke en zeer leerzame workshop die je nooit meer zal vergeten. Hoe leuk is het dat je na de workshop zelf de cocktails kunt maken die je normaal bestelt in een bar. Het leuke? Je mag ze niet alleen maken, maar ook proeven! Heerlijk! Boek vandaag nog een workshop en vul de datum, het tijdstip en het aantal personen in. We komen snel bij je terug! Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

Get in touch +31 (0)6-28 86 83 09

Veelgestelde vragen over cocktail workshops

[Best4FAQ name=”Cocktail workshop Amsterdam”]

Hi, can we help you?