fbpx

Dé cocktail workshop in Amsterdam

Leer van een professionele en award winnende cocktailshaker hoe je helemaal zelf heerlijke cocktails maakt

Get in touch

Cocktail catering
Cocktails op locatie

Waarom kies je voor een workshop van The Cocktail Agency?

 • Ervaring

  Wij hebben meer dan 12 jaar ervaring in het vak.

 • Persoonlijk

  Je krijgt een persoonlijke, op maat gemaakte cocktail workshop.

 • Professioneel

  De cocktail workshop wordt begeleidt door een professional.

 • Hygiene & Kwaliteit

  De beste prijs/kwaliteit verhouding die je kunt vinden. Met de hoogste zorg in hygiene en binnen de richtlijnen van het RIVM; samen tegen corona.

Leer de kneepjes van het vak tijdens een cocktail workshop in Amsterdam

Ben je een weekendje cultuur snuiven en zou je graag een cocktail workshop in Amsterdam willen volgen? Of run je een horeca onderneming en wil je zelf ook cocktails gaan serveren? Dan ben je bij The Cocktail Agency aan het juiste adres. Hier leer je van een professionele en award winnende cocktail barman hoe je helemaal zelf heerlijke cocktails maakt. Zo ervaar je zelf hoe het is om een cocktailshaker te zijn die de meest heerlijke drankjes bereidt voor de gasten. De professionele cocktailshaker kan niet wachten om jou de fijne kneepjes van het vak te leren.

Meer dan 12 jaar ervaring in de horeca

Onze vakmensen achter The Cocktail Agency zijn graag creatief en hebben veel passie voor hun werk. Ons bedrijf richt zich op (all-in) cocktail- drank- en cateringdiensten. Voor cocktail catering in Amsterdam moet je bij The Cocktail Agency wezen. Wil je een merk of een product promoten? Of heb je als restauranteigenaar of hoteleigenaar deskundig advies nodig? Bijvoorbeeld bij de ontwikkeling van het menu of allerlei trainingen? Wij bieden je graag deskundige hulp waar je mee verder kunt.

Cocktail workshop Amsterdam

Een greep uit onze klanten

Boek een workshop in Amsterdam!

Wil je zelf ervaren hoe het is om een échte cocktailshaker te zijn? Boek dan een cocktail workshop in Amsterdam bij The Cocktail Agency en ervaar het zelf! Neem vandaag nog contact op. Je volgt zonder twijfel een leuke en zeer leerzame workshop die je nooit meer zal vergeten. Hoe leuk is het dat je na de workshop zelf de cocktails kunt maken die je normaal bestelt in een bar. Het leuke? Je mag ze niet alleen maken, maar ook proeven! Heerlijk! Boek vandaag nog een workshop en vul de datum, het tijdstip en het aantal personen in. We komen snel bij je terug! Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

Get in touch +31 (0)202 184 676

Veelgestelde vragen over cocktail workshops

Wat houdt een cocktail workshop in?

Tijdens de 2 uur durende cocktail workshop leer je cocktails shaken als een echte professional. Je leert de kneepjes van het vak en gaat na een stukje geschiedenis, uitleg en een demonstratie vooral lekker zelf aan de slag. Met een snijplankje en cocktailshaker per persoon voor je ga je unieke cocktails samenstellen en opmaken. Gedurende de hele workshop wordt je begeleid door een professionele mixoloog. Interesse? Neem dan gerust contact met ons op om een cocktail workshop te boeken.

Waar kan ik een workshop boeken?

Onze cocktailshakers verzorgen cocktail workshops op diverse locaties. Je kunt dus prima een cocktail workshop boeken voor op een eigen gekozen locatie. Wij zijn gevestigd in Amsterdam, maar komen graag in de omgeving langs om een workshop te verzorgen. Hierbij verzorgen wij zelf alle benodigde materialen.

Heb je interesse in een workshop of wil je wellicht zelfs cocktail catering met barman huren? Het is allemaal mogelijk bij The Cocktail Agency. Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Wat doet The Cocktail Agency?

De vakmensen achter The Cocktail Agency geven hun passie voor cocktails graag door via het creëren van de meest bijzondere cocktails. Wij staan klaar met ideeën en exclusieve drankjes voor bedrijven en horecagelegenheden. Je kunt bij ons terecht voor de volgende diensten en meer:

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag mee over een vernieuwde cocktailkaart of voorzien je van professioneel barpersoneel met eigen catering.

Hoeveel cocktails maak je tijdens de workshop?

In onze cocktailworkshop kun je zoveel cocktails maken als je wilt én je mag ze uiteraard zelf proeven. Want is dat niet juist het allerleukste van een cocktailworkshop? Na wat achtergrondinformatie en een stukje uitleg mag je zelf gaan experimenteren en eigen cocktailrecepten proberen samen te stellen. Voor een goede cocktail zul je als beginnend mixer de tijd moeten nemen. Het is dan ook per persoon verschillend hoeveel cocktailrecepten je produceert in een workshop. Meer vragen? Neem gerust contact op.

Contact
Hi, can we help you?