fbpx
  • Cocktail catering

Event planning

Een live evenement kan dé manier zijn om een goede indruk te maken op klanten, jouw werknemers, investeerders of andere belangrijke gasten. Toch kan een event organiseren een uitdaging zijn, vooral als je echt een memorabele ervaring wilt creëren. Wij begrijpen dat. We gaan al lang genoeg mee in de industrie om te weten dat er heel wat komt kijken bij het voorbereiden van een event én welke tools, skills, mensen en acties er nodig zijn om een onvergetelijke guest experience te creëren.

Voor wie is dit relevant?

De event planning service van The Cocktail Agency is een B2B service voor elk bedrijf dat zich wil focussen op de core business en zich niet druk wil maken over alle details die bij het organiseren van een evenement komen kijken. Wel alle lusten en positieve woorden over hoe geweldig het evenement was, niet verantwoordelijk zijn voor het regelen, plannen en het verloop van de avond. Leun achterover met een heerlijke high-class cocktail terwijl wij ervoor zorgen dat het evenement soepel verloopt.

Er zijn ontzettend veel verschillende evenementen. Denk aan een productlancering, bedrijfsfeest, staff party, kerstfeest, presentatie, jaarlijkse planning, tradeshow/beurs, ceremonie, team building, convention of business meeting met koffie break. Geen event is ons te gek. Wij gaan aan de slag vanaf partijen van 100 man, t/m 10.000 man.

Wat kunnen wij voor jou uit handen nemen?

Wij kunnen de gehele voorbereiding op ons nemen. We kunnen alles tot in de nopjes regelen en het event stroomlijnen – van begin tot eind. Het begint bij een inventarisatie van wat er nodig is en wat de eisen zijn. Ook zorgen we ervoor dat alles binnen de budgetten valt en dat de deadlines worden gehaald.

Wat dan precies? Denk aan het verzorgen van de volgende aspecten:

  • Planning, communicatie en strategie: plannen maken, evenement stroomlijnen, budgetten in de gaten houden, tools om voor een onvergetelijke ervaring te zorgen waar mensen nog lang over na zullen praten.
  • Regelen van materialen: huur van materialen, helpen met het opzetten.
  • Media: grafische uitingen en vormgeving zoals flyers, brochures, menukaarten of welkomskaartjes, helemaal volgens de kleurcodes en in de brand identity van jouw bedrijf.
  • Entertainment: licht en geluid op de dansvloer, Dj’s en muziek voor elk budget, technische aspecten die de sfeer bepalen zoals licht bij de entree.
  • Food & drinks (onze core natuurlijk!): regelen van cateraars, bijvoorbeeld chefs die internationaal of in de Amsterdamse horeca hebben gewerkt, high-quality bartenders, gepersonaliseerde bar.
  • Facility management: ophalen van de gasten, regelen van taxi’s of een andere ophaalservice.

Laat ons jouw evenement tot in de puntjes verzorgen

Heb je een evenement op de planning staan, maar zie je nu al op tegen al die telefoontjes die je moet gaan plegen of het vinden van een goede cateraar die eindelijk eens voor alle dieetwensen catert en echt voor een ‘wow’-gevoel zorgt? Wil je een positieve indruk maken en er gewoon zeker van zijn dat alles goed gaat verlopen op deze belangrijke dag? Laten we dan eens bellen om te kijken of wij iets voor jou en je evenement zouden kunnen betekenen. Neem contact met ons op.

Nicole van Houten
Nicole van Houten
04/04/2024
Leuk voor een bedrijfsuitje!
Madhawie
Madhawie
19/03/2024
Simone en Dave hebben hun uiterste best gedaan om ons een informatieve en gezellige workshop te geven waarbij wij zowel cocktails als mocktails konden maken! Dit was een uitkomst voor de bachelorette party. Wij krijgen informatie en wat theorie op het whiteboard maar het zelf maken van de 3 drankjes was het leukst! De 2 uren vliegen voorbij. Je gaat echt zelf aan de slag en leert verschillende technieken. Ik vond de Tropical Mule het lekkerste drankje (de eerste die wij leerden met Ginger Beer). Daarnaast was het erg fijn dat je gratis kon parkeren voor de deur (op de zaterdag). Echt een aanrader!
Sade Sánchez
Sade Sánchez
16/03/2024
Erg leuke cocktail workshop met enthousiaste uitleg van Simone!
Lu Jean
Lu Jean
29/02/2024
Amazing experience!
Roy Pannekeet
Roy Pannekeet
23/01/2024
Heerlijke nieuwe smaken leren kennen en leuke bereidingen met mooie tips om onze cocktails consistenter en aangenamer te maken!
Floris Scheltens
Floris Scheltens
23/01/2024
Fantastische gezellige workshop gehad! Enorm veel kennis en ongelofelijk enthousiaste jongens!
Rolf van Rooij
Rolf van Rooij
23/01/2024
Geen gebrek aan kennis gezelligheid! Leuke en leerzame training gehad. 🙂
nezha sekkal
nezha sekkal
11/01/2024
Amazing experience
Contact
Hi, can we help you?