fbpx
  • The Cocktail Agency

Festival catering

Wil jij professionele catering op een festival? Festivals zijn er in allerlei soorten en maten, maar voor alle festivals geldt dat kwaliteit en details het verschil maken. The Cocktail Agency maakt van jouw evenement een groot succes. Wij hebben jarenlange ervaring in live evenementen en weten als geen ander wat er allemaal bij een festival komt kijken. Een succesvolle festival catering vraagt veel voorbereiding, tijd en een concrete planning.

Door de catering uit te besteden aan een ervaren partij, voorkom je een hoop onnodige stress en tijd. Hierdoor heb je meer oog voor andere taken, zodat het festival vlekkeloos verloopt en tot in de puntjes is verzorgd. Wij zorgen voor de juiste mankracht en tools om een onvergetelijke ervaring neer te zetten. Geniet zorgeloos van het festival en laat de catering over aan The Cocktail Agency. Wij gaan aan de slag vanaf partijen van 100 man, t/m 10.000 man.

Festival catering

Festival catering van A tot Z geregeld

The Cocktail Agency is een flexibele en ervaren festival cateraar dat al jouw wensen aankan. Wij hebben ervaren barmannen, planners en cateraars in dienst om jouw feest compleet te maken. Omdat ieder festival uniek is, verzorgen we maatwerk dat past binnen je concept. Of het nu een klein evenement wordt of een groot festival, wij zetten je idee om in een unieke beleving. Omdat een goede voorbereiding het halve werk is, beginnen we direct met een inventarisatie.

Tijdens deze fase brengen we al jouw wensen in kaart, zodat we precies weten wat we allemaal nodig hebben. Op basis van het vastgestelde budget maken we een plan van aanpak, zodat het festival binnen het budget valt. In combinatie met een doordachte en strakke planning zorgen wij ervoor dat alle deadlines gehaald worden. Wat valt er allemaal onder onze festival catering? Hieronder hebben we de belangrijkste aspecten voor je opgesomd:

  • Planning, communicatie en strategie: planning maken, evenement stroomlijnen, budget bewaken.
  • Food & drinks: regelen van cateraars, bijvoorbeeld chefs die internationaal of in de Amsterdamse horeca hebben gewerkt, high-quality bartenders en gepersonaliseerde bar.

Wil je kennis maken met onze complete service en ideeƫn? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van onze festival catering. Naast festival catering kun je ons inzetten voor een bedrijfsfeest, bruiloft of productlancering. Geen enkel evenement is ons te gek. Neem contact op en vraag eventueel een offerte aan.

Contact
Hi, can we help you?