fbpx
  • Cocktail catering

Mobiele bar huren met personeel

Ga jij een onvergetelijk evenement of bedrijfsfeest organiseren? En wil je niet teveel omkijken hebben naar de drankencatering? Een mobiele bar huren met personeel biedt de uitkomst. Met een aantrekkelijke cocktailbar heb je een smaakvolle eyecatcher op jouw evenement. Het ervaren barpersoneel van The Cocktail Agency maken de meest heerlijke cocktails. Jouw gasten worden de hele avond voorzien van exclusieve en smaakvolle drankjes. Leun achterover met een heerlijke cocktail en geniet van het evenement. Wij zorgen ervoor dat de cocktailcatering vlekkeloos verloopt. Dankzij een mobiele bar met personeel laat je een onvergetelijke indruk achter en voorkom je een hoop stress. Creëer een unieke en gezellige beleving met een mobiele bar, een groot succes op ieder feest of evenement.

Mobiele bar met ervaren barpersoneel

Een mobiele bar huren met personeel is voor ieder evenement in te zetten. Denk aan een groots bedrijfsfeest, bruiloft, product lancering, beurs of een business meeting. Wij zorgen voor de perfecte invulling voor alle gelegenheden. Daarnaast is een mobiele bar uitstekend voor een bedrijfsstrategie of merkbekendheid. Wij denken graag met je mee om een unieke beleving neer te zetten. Met jouw wensen en behoeften als uitgangspunt creëren we een gepersonaliseerde cocktailbar die volledig aansluit op het evenement.

Mobiele bar met personeel

Alles-in-één bar

Wanneer je een mobiele bar met personeel huurt, dan ontvang je een compleet pakket. Hierdoor heb je geen omkijken naar het inkopen van drank, glaswerk of ingrediënten. Wat is er precies inbegrepen?

 

  • Jouw eigen ervaren en gastvrije barman;
  • Een complete en aantrekkelijke mobiele cocktailbar;
  • Ingrediënten: speciaal door The Cocktail Agency geselecteerde premium sterke dranken, likeuren, kruiden, purees, siropen en verse sappen, het mooiste fruit voor garnering;
  • Materialen zoals glaswerk, bar gereedschappen zoals blender, shakers, strainers en ijsblokken/crushed ijs.

 

 

Samen met jou maken we een complete drankenkaart met speciale cocktails. Wij variëren de kaart met alcoholische en non-alcoholische cocktail opties, zodat alle gasten kunnen genieten van een drankje. Het gastvrije barpersoneel maken gebruik van de beste high-end premium ingrediënten en het heerlijkste fruit. Ons doel is om de echte cocktailervaring mee te geven, speciaal voor je gasten. Om de menukaart compleet te maken, kun je tussen de 4 en 8 soorten cocktails laten maken. Jij bepaalt de smaken, zodat je de meest heerlijke drankjes schenkt.

Contact
Hi, can we help you?