fbpx

Menu

Cocktail bars in Amsterdam
7 maart 2023

Onze 5 favoriete cocktailbars in Amsterdam

Amsterdam is een bruisende stad die bekend staat om haar vele cafés, bars en clubs. Maar als je echt een goede cocktail wilt drinken, dan moet je naar een van de vele cocktailbars in de stad. The Cocktail Agency heeft vijf favoriete cocktailbars in Amsterdam geselecteerd waar je een heerlijke cocktail kunt drinken.

  1. BarFly

De eerste is BarFly. Deze bar is een van de meest populaire cocktailbars in Amsterdam. Het is een kleine, intieme bar met een geweldige selectie aan cocktails. De barman is zeer ervaren en weet precies hoe hij de perfecte cocktail voor je moet maken.

  1. The Tailor

De tweede is The Tailor. Deze bar is een van de meest luxe cocktailbars in Amsterdam. Het heeft een prachtig interieur en er heerst een fantastische sfeer. Maar dat is niet alles – De bar heeft een grote selectie aan cocktails, waaronder de klassiekers en de meer exotische.

  1. The Hoxton

De derde is The Hoxton. Deze bar is een van de meest trendy cocktailbars in Amsterdam. Het heeft een modern interieur en een geweldige selectie aan cocktails. De barman is zeer ervaren en weet precies hoe hij de perfecte cocktail voor je moet maken.

  1. The Butcher

De vierde is The Butcher. Deze bar is een van de meest unieke cocktailbars in Amsterdam. Het heeft een industrieel interieur en een geweldige selectie aan cocktails. De barman is zeer ervaren en weet precies hoe hij de perfecte cocktail voor je moet maken.

  1. The Aviary

De vijfde is The Aviary. Deze bar is een van de meest luxe cocktailbars in Amsterdam. Het heeft een prachtig interieur en een geweldige selectie aan cocktails. De barman is zeer ervaren en weet precies hoe hij de perfecte cocktail voor je moet maken.

Als je op zoek bent naar een heerlijke cocktail in Amsterdam, dan moet je zeker een van deze vijf cocktailbars bezoeken. Of je nu kiest voor Bar & Fly, The Tailor, The Hoxton, The Butcher of The Aviary, je zult zeker niet teleurgesteld worden. 

Liever zelf aan de slag?

Als je liever zelf eens cocktails wilt maken, dan ben je bij The Cocktail Agency aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan workshops en cursussen waarmee je alles leert over het maken van cocktails. Dus als je op zoek bent naar een leuke manier om je cocktailvaardigheden te verbeteren, dan ben je bij The Cocktail Agency aan het juiste adres.

Hi, can we help you?