fbpx
  • The Cocktail Agency

Bedrijfsfeest catering

Bedrijfsfeest catering voor alle evenementen

Staat er een groots bedrijfsfeest op de planning? Het organiseren van een onvergetelijk bedrijfsfeest vraagt de nodige ervaring en voorbereiding. Van de complete catering tot de aankleding, het evenement moet tot in de puntjes verzorgd zijn. The Cocktail Agency maakt van jouw bedrijfsfeest een succes. Als ervaren cateraar weten we precies wat er allemaal komt kijken bij een live evenement. Doordat we de volledige catering uit handen nemen, bespaart het jou een hoop uitzoekwerk en stress. Een verzorgd bedrijfsfeest is dé manier om een goede indruk te maken op klanten, werknemers of andere belangrijke gasten. Denk aan een productlancering, kerstfeest, een teambuilding evenement of een business meeting met een koffie break. Een succesvol bedrijfsfeest organiseren vraagt veel voorbereiding, tijd en een strakke planning. The Cocktail Agency is een vertrouwd adres in de wereld van de bedrijfsfeesten catering. Wij zetten de juiste mankracht en tools is om een onvergetelijke ervaring neer te zetten. Hierdoor geniet jij zorgeloos van het bedrijfsfeest, zonder dat je omkijken hebt naar de catering. Wij gaan aan de slag vanaf partijen van 100 man, t/m 10.000 man.

Bedrijfsfeest catering

Bedrijfsfeest catering van A tot Z geregeld

The Cocktail Agency is een ervaren bedrijfsfeest cateraar dat al jouw wensen in vervulling brengt. Wij ondersteunen alle bedrijven om een compleet verzorgd evenement te realiseren. Laat de catering over aan onze specialisten, zodat jij je niet druk hoef te maken over alle details. Geniet achteraf van de lovende woorden over het bedrijfsfeest. Door vooraf alles te inventariseren en het maximale budget te bewaken, zorgen wij ervoor dat het evenement soepel verloopt. Met een strakke planning zetten wij alles op alles om de vastgestelde deadlines te halen. Wij zijn niet alleen in te schakelen voor de catering, maar we verzorgen ook het entertainment, de grafische uitingen en aankleding. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onderstaand de onmisbare onderdelen die wij uit handen kunnen nemen, wij regelen het bedrijfsfeest van A tot Z.

  • Planning, communicatie en strategie: planning maken, budget bewaken en bedrijfsfeest soepel laten verlopen.
  • Regelen van materialen: huur van materialen en ondersteunen bij het opzetten.
  • Media: grafische uitingen en vormgeving zoals flyers, brochures, of menukaarten. Volledig in de brand identity van jouw bedrijf.
  • Entertainment: licht en geluid op de dansvloer, Dj’s en muziek voor elk budget, technische aspecten die de sfeer bepalen zoals licht bij de entree.
  • Food & drinks (onze core natuurlijk!): regelen van cateraars, bijvoorbeeld chefs die internationaal of in de Amsterdamse horeca hebben gewerkt, high-quality bartenders en gepersonaliseerde bar.
  • Facility management: ophalen van de gasten, regelen van taxi’s of een andere ophaalservice.

Wil jij de catering van je bedrijfsfeest uit handen geven? The Cocktail Agency is jouw ervaren cateraar die voor alle dieetwensen catert en voor het echte ‘wow’-gevoel zorgt. Laat een verpletterende indruk achter bij je werknemers en gasten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laten we dan eens bellen om te kijken of wij iets voor jou en je bedrijfsfeest zouden kunnen betekenen. Neem contact met ons op.

Contact
Hi, can we help you?