fbpx
  • The Cocktail Agency

Projecten

Perini Navi Cup 2018

Sailing Yacht Perseus^3

Door super zeiljacht Perseus^3 werd hij ingevlogen naar Italië om daar bij te dragen aan de ontwikkeling van een eigen cocktail met een eigen stijl en unieke weerspiegeling van hun imago ter behoeve van het Yacht Hop & Cocktail Event tijdens de Perini Navi Cup 2018 in Sardinië, Italië. De Perseus^3 cocktail – Rum, Griekse Yoghurt, Mirto Bianco, bananen likeur, citroensap en vers geraspte nootmuskaat. Uiteraard volledig afgetopt met het eigen Perseus^3 logo

“Good Afternoon”

The College Hotel book

Door zijn succesvolle werkervaring bij het College Hotel in Amsterdam is hij meerdere keren geïnterviewd voor zijn expertise en innovatie binnen het College Hotel en de verantwoordelijke rol die hij hier heeft bemand.

Het College Hotel is uniek in zijn soort. Op prachtige locatie in Amsterdam zuid huist het hotel in een fraaie (oude) school uit 1895. Alleen al het interieur is een omweg waard, om niet te spreken van de bar en het restaurant waarin top chef Schilo van Coevorden de moderne Hollandse keuken op tafel tovert.

MOMO Book

MOMO Restaurant, Bar & Lounge Amsterdam

Dave heeft het genoegen gehad om samen te werken met internationale topfotograaf Dan Perez en was betrokken bij de styling van de dranken in zijn boek, gedurende zijn rol als bar manager bij MOMO restaurant, bar en lounge.

Het hoog aangeschreven MOMO Lifestyle boek omvat spectaculaire beelden van MOMO’s tijdloze interieur, verrassende culinaire creaties en zeldzame rauwe ingrediënten in dit luxe koffietafel boek.

“I truly feel that MOMO, as a concept , has had an impact on the Dutch restaurant scene. The creative Asian cuisine was one aspect we were unfamiliar with. And if you ask me, it is here to stay. Especially in a cosmopolitan city like Amsterdam.” – Robert Kranenborg

Contact
Hi, can we help you?