fbpx
  • Cocktail catering

Wat we doen

Wat we doen

The Cocktail Agency staat voor luxe en perfectie. We willen ultieme en memorabele ervaringen leveren door middel van perfecte cocktails. Het idee is ontstaan door de vraag naar heerlijke cocktails die echt een verschil kunnen maken tijdens een evenement of in een bar of restaurant. We brengen graag onze passies voor cocktails over door middel van cocktail workshops, hosting van barmannen, consultancy of freelance managing. We focussen op twee doelgroepen: bedrijven of horecagelegenheden.

Bedrijven: invulling van interne en externe evenementen

Wij willen de invulling van een intern of extern evenement van grote multinationals naar een hoger niveau tillen, door middel van cursussen en verhuur op het gebied van cocktails. 

Door onze jarenlange ervaring en no-nonsense aanpak wordt elk zakelijk evenement een succes en resulteert in hogere efficiëntie en brand awareness. Wij willen complete ontzorging bieden voor elke aanwezige op het evenement, inclusief de organisator. Uiteindelijk willen wij een internationaal bedrijf worden wat voor elk cocktailprobleem of elke horecavraag een oplossing heeft, zonder daarbij het milieu of de organisatie te belasten.

Horecagelegenheden: algemene gastenbeleving verbeteren

Wij helpen door middel van consultancy, advies en freelance managing om ondernemers in de horeca hun algemene gastenervaring te verbeteren. Uiteindelijk resulteert dit in hogere efficiency, omzet en gastenloyaliteit. 

Wij bereiken maximaal resultaat doordat we snel schakelen, flexibel zijn, inspelen op de trends van nu, aandachtig naar het bedrijf kijken en altijd professioneel werken. Wij zorgen ervoor dat horecawerknemers waardevolle investeringen in hun toekomst maken op het gebied van cocktails. Het overbrengen van onze passie en jarenlange ervaring zijn de drijfveren. Uiteindelijk willen wij een internationaal bedrijf worden wat voor elk cocktailprobleem of elke horecavraag een oplossing heeft, zonder daarbij het milieu of de organisatie te belasten.

Contact
Hi, can we help you?