fbpx
  • The Cocktail Agency

Evenementen catering

Staat er een groots evenement op de planning? En zoek je een partij die de volledige catering uit handen neemt? The Cocktail Agency maakt van jouw feest een groots succes. Een live evenement is dé manier om een goede indruk te maken op klanten, werknemers, investeerders of andere belangrijke gasten. Maar een succesvol evenement organiseren vraagt veel voorbereiding, tijd en een concrete planning. Wij zijn een ervaren partij in de wereld van de evenementen catering. Als eventplanner en cateraar weten we precies wat er allemaal komt kijken bij een event. Met de juiste tools, vaardigheden en mankracht zorgen we voor een onvergetelijke ervaring. Zo heb jij geen omkijken naar de volledige catering, en kun je zorgeloos genieten van het evenement.

Evenementen catering voor alle feesten

De evenementen catering van The Cocktail Agency is een B2B service. Wij ondersteunen bedrijven om een compleet evenement neer te zetten. Door de volledige catering op te pakken, hoeft het bedrijf zich niet druk te maken over alle details van een evenement. Geniet van de positieve woorden over hoe geweldig het evenement was en bespaar jezelf een hoop stress. Je hoeft je geen zorgen te maken over het regelen, plannen en het verloop van de avond. Leun achterover met een heerlijke cocktail, terwijl wij ervoor zorgen dat het evenement soepel verloopt. Denk aan een productlancering, bedrijfsfeest, presentatie, jaarlijkse planning, tradeshow/beurs, ceremonie, teambuilding, convention of business meeting met koffie break. Geen evenement is ons te gek. Wij gaan aan de slag vanaf partijen van 100 man, t/m 10.000 man.

Evenementen catering

Van planning tot uitvoering

Wij kunnen de gehele evenementen catering op ons nemen. We regelen alles tot in de nopjes, zodat het evenement van begin tot eind soepel verloopt. Een goede voorbereiding is het halve werk. Het begint bij een inventarisatie van wat er nodig is en wat de eisen zijn. Daarnaast zorgen we ervoor dat alles binnen jouw budget valt. Met een strakke planning doen we er alles aan om alle deadlines te halen. Hoe ziet de complete voorbereiding eruit? Denk aan de volgende aspecten van een evenement:

  • Planning, communicatie en strategie: planning maken, evenement stroomlijnen, budget bewaken.
  • Regelen van materialen: huur van materialen en ondersteunen bij het opzetten.
  • Media: grafische uitingen en vormgeving zoals flyers, brochures, of menukaarten. Volledig in de brand identity van jouw bedrijf.
  • Entertainment: licht en geluid op de dansvloer, Dj’s en muziek voor elk budget, technische aspecten die de sfeer bepalen zoals licht bij de entree.
  • Food & drinks (onze core natuurlijk!): regelen van cateraars, bijvoorbeeld chefs die internationaal of in de Amsterdamse horeca hebben gewerkt, high-quality bartenders en gepersonaliseerde bar.
  • Facility management: ophalen van de gasten, regelen van taxi’s of een andere ophaalservice.

Laat ons jouw evenement tot in de puntjes verzorgen

Heb jij een evenement op de planning staan, maar wil jij je niet druk maken om de catering? The Cocktail Agency is jouw cateraar die voor alle dieetwensen catert en voor het echte ‘wow’-gevoel zorgt. Wil je een positieve indruk maken en er zeker van zijn dat alles goed gaat verloopt? Laten we dan eens bellen om te kijken of wij iets voor jou en je evenement zouden kunnen betekenen. Neem contact met ons op.

Contact
Hi, can we help you?