fbpx
  • The Cocktail Agency

Bruiloft catering

Ervaren cateraar voor bruiloften

Op zoek naar een ervaren cateraar voor jouw bruiloft? Laat de complete catering verzorgen door The Cocktail Agency en geniet zorgeloos van de dag van je dromen. Doordat je de catering volledig uit handen geeft, voorkom je een hoop onnodige stress en tijd. Wij weten als geen ander wat er allemaal komt kijken bij een bruiloft. Omdat je trouwdag een van de mooiste dagen in je leven is, wil je een onvergetelijke ervaring voor jezelf en je gasten creëren. Door onze jarenlange ervaring in live evenementen, zijn we een vertrouwd en professioneel adres voor de catering.

Welke locatie je ook kiest, wij maken van iedere bruiloft een groot succes. Een succesvolle catering vraagt veel voorbereiding, tijd en een concrete planning. Wij zorgen ervoor dat de catering tot in de puntjes is verzorgd, zodat jij volledig geniet van je droomdag. Met de juiste mankracht, materiaal en aankleding zetten we een onvergetelijke ervaring neer. Wij gaan aan de slag vanaf partijen van 100 man, t/m 10.000 man. Wil jij een onvergetelijke bruiloft? Laat de catering over aan de specialisten van The Cocktail Agency.

bruiloft catering

Bruiloft catering van A tot Z geregeld

The Cocktail Agency is een flexibele en ervaren bruiloft cateraar dat al jouw wensen in vervulling brengt. Met jouw wensen als uitgangspunt stellen we een plan van aanpak op. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Door alles te inventariseren en het maximale budget te bewaken, zorgen wij ervoor dat jouw bruiloft van begin tot eind soepel verloopt. Naast het verzorgen van de catering, zijn we in zetten voor zaken als entertainment en grafische uitingen. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Onderstaand de onmisbare zaken die wij uit handen kunnen nemen.

  • Planning, communicatie en strategie: planning maken, evenement stroomlijnen, budget bewaken.
  • Regelen van materialen: huur van materialen en ondersteunen bij het opzetten.
  • Media: grafische uitingen en vormgeving zoals uitnodigingen en menukaarten.
  • Entertainment: licht en geluid op de dansvloer, Dj’s en muziek voor elk budget, technische aspecten die de sfeer bepalen zoals licht bij de entree.
  • Food & drinks: regelen van cateraars, bijvoorbeeld chefs die internationaal of in de Amsterdamse horeca hebben gewerkt, high-quality bartenders en gepersonaliseerde bar.
  • Facility management: ophalen van de gasten, regelen van taxi’s of een andere ophaalservice.

Laat ons jouw bruiloft tot in de puntjes verzorgen

Heb jij een bruiloft op de planning staan, maar wil jij je niet druk maken om de catering? The Cocktail Agency is jouw cateraar die voor alle dieetwensen catert en voor het echte ‘wow’-gevoel zorgt. Wil je een onvergetelijke indruk achterlaten op je bruiloft? Laten we dan eens bellen om te kijken of wij iets voor jou en je evenement zouden kunnen betekenen. Neem contact met ons op

Contact
Hi, can we help you?