fbpx

High End Food Catering

Ons menu is een verfijnde fusie van de Aziatische en westerse keuken, met een luxueus aanbod van smaken en texturen die de zintuigen zullen verrukken. Wij komen tegemoet aan de meest veeleisende fijnproevers, met een breed scala aan opties, waaronder heerlijke zeevruchten, eersteklas vlees, sappig gevogelte en verfijnde vegetarische en veganistische keuzes. Wij besteden veel zorg aan eventuele dieetbeperkingen en bieden opties die zuivel- en glutenvrij zijn.

Onze culinaire creaties worden gemaakt met alleen de meest verse, seizoensgebonden ingrediënten die rechtstreeks afkomstig zijn van lokale boeren. Dit garandeert niet alleen een optimale smaak en voeding, maar ondersteunt ook een duurzamer voedselsysteem.

Op zoek naar een heerlijke en luxueuze catering voor jouw volgende evenement? Zoek niet verder! Bij ons ben je aan het juiste adres voor smakelijke en prachtig samengestelde gerechten die jouw gasten versteld zullen doen staan. We nodigen je uit om samen met ons iets bijzonders en memorabel te maken, want bij ons vind je de perfecte mix van kwaliteit, smaak en luxe. Waar wacht je nog op? Laat ons de smaakpapillen van jou en je gasten in de watten leggen met onze voortreffelijke canape-catering.

Mathijs van Riet
Mathijs van Riet
28/04/2022
Hele leuke workshop gehad. Goede presentatie, vriendelijke mensen en lekkere drankjes. Veel dank!
Inga Vyugova
Inga Vyugova
22/04/2022
Have you ever tried best chilly margarita in your life? I bet not - if you haven’t tried Cocktails’ agency drinks 😉 we hired they service for the event. Everything was professional & delicious!
Shauna Butterly
Shauna Butterly
22/04/2022
Highly recommend!! Dave and Chris were incredible hosts and very easy to work with. The chilli and cucumber margarita's were amazing.
Faisel Sheikh-Alibaks
Faisel Sheikh-Alibaks
28/03/2022
Super gasten, helemaal onder leiding van Dave!
Contact
Hi, can we help you?