fbpx

High End Food Catering

Ons menu is een verfijnde fusie van de Aziatische en westerse keuken, met een luxueus aanbod van smaken en texturen die de zintuigen zullen verrukken. Wij komen tegemoet aan de meest veeleisende fijnproevers, met een breed scala aan opties, waaronder heerlijke zeevruchten, eersteklas vlees, sappig gevogelte en verfijnde vegetarische en veganistische keuzes. Wij besteden veel zorg aan eventuele dieetbeperkingen en bieden opties die zuivel- en glutenvrij zijn.

Onze culinaire creaties worden gemaakt met alleen de meest verse, seizoensgebonden ingrediënten die rechtstreeks afkomstig zijn van lokale boeren. Dit garandeert niet alleen een optimale smaak en voeding, maar ondersteunt ook een duurzamer voedselsysteem.

Op zoek naar een heerlijke en luxueuze catering voor jouw volgende evenement? Zoek niet verder! Bij ons ben je aan het juiste adres voor smakelijke en prachtig samengestelde gerechten die jouw gasten versteld zullen doen staan. We nodigen je uit om samen met ons iets bijzonders en memorabel te maken, want bij ons vind je de perfecte mix van kwaliteit, smaak en luxe. Waar wacht je nog op? Laat ons de smaakpapillen van jou en je gasten in de watten leggen met onze voortreffelijke canape-catering.

Nicole van Houten
Nicole van Houten
04/04/2024
Leuk voor een bedrijfsuitje!
Madhawie
Madhawie
19/03/2024
Simone en Dave hebben hun uiterste best gedaan om ons een informatieve en gezellige workshop te geven waarbij wij zowel cocktails als mocktails konden maken! Dit was een uitkomst voor de bachelorette party. Wij krijgen informatie en wat theorie op het whiteboard maar het zelf maken van de 3 drankjes was het leukst! De 2 uren vliegen voorbij. Je gaat echt zelf aan de slag en leert verschillende technieken. Ik vond de Tropical Mule het lekkerste drankje (de eerste die wij leerden met Ginger Beer). Daarnaast was het erg fijn dat je gratis kon parkeren voor de deur (op de zaterdag). Echt een aanrader!
Sade Sánchez
Sade Sánchez
16/03/2024
Erg leuke cocktail workshop met enthousiaste uitleg van Simone!
Lu Jean
Lu Jean
29/02/2024
Amazing experience!
Roy Pannekeet
Roy Pannekeet
23/01/2024
Heerlijke nieuwe smaken leren kennen en leuke bereidingen met mooie tips om onze cocktails consistenter en aangenamer te maken!
Floris Scheltens
Floris Scheltens
23/01/2024
Fantastische gezellige workshop gehad! Enorm veel kennis en ongelofelijk enthousiaste jongens!
Rolf van Rooij
Rolf van Rooij
23/01/2024
Geen gebrek aan kennis gezelligheid! Leuke en leerzame training gehad. 🙂
nezha sekkal
nezha sekkal
11/01/2024
Amazing experience
Contact
Hi, can we help you?