fbpx
 • Cocktail catering

Bar Cocktail
Services

Services

Onze bar consultancy services bestaan uit:

 • Personeelstrainingen voor menus en bedrijfsvoering
 • Vodka, Gin, Tequila, Mezcal, Whisky, Rum en Cognac Training
 • Menu ontwikkeling en innovatie
 • Management trainingen en advies
 • Ondersteuning bij pre-opening en opening dagen
 • Bartender, Waitering & F&B Management Hire
 • Styling en ontwikkeling van mixdranken en cocktails
 • Exclusieve cocktail catering
 • Merk promotie & ambassadeurschap
 • Gin Tonic catering
 • Gin proeverijen
 • Whisky proeverijen

The Cocktail Agency is zeer gespecialiseerd in het ontwikkelen van een totale opzet van bars en haar unieke menu’s en ondersteunt bij pre-openingstrajecten.

Luxe Cocktail catering

Met meer dan 20 jaar ervaring binnen de cocktail catering zijn wij de partner voor jou zakelijk event, beurs of congres. Verleng de tijd die een potentiële klant spendeert op jou beurs stand met een heerlijke cocktail. Een absolute pluspunt voor de dorstige gast en eye catcher waardoor je mensen eindejaarsfeesten, verjaardagsfeest of voor welke gelegenheid dan ook. You name it, we got your back!

Merk promotie

Creatief zijn is leuk. Maar nog leuker is om deze ervaring te mogen delen. Bij het zorgvuldig analyseren van jou product of merk, vertalen wij dit naar een eigen en uniek identiteit. We zorgen voor enthousiasme voor het product wat gegarandeerd leidt tot meer interactie met je gasten.

Bar Training & Bartender Hire

Zelfvertrouwen! Onmisbaar bij iedere staff binnen elk bedrijf. Wij verzorgen tailor-made programma’s en trainingen. Om succes te garanderen staan we dicht bij de deelnemers en passen wij ons programma aan op jouw doelgroep. Plezier in werk brengt automatisch kwaliteit met zich mee. Een gemotiveerde en kundige medewerker staat garant voor succes. Ook kunnen wij ondersteunen bij het aanleveren van bartenders, waiters & F&B management personeel op freelance basis vanuit onze uitgebreide poul aan horeca personeel. Wij werken met ongeveer 40 bartenders & waiters personeel en leveren personeel aan verschillende hotels, bars & restaurants in Amsterdam! Zo zijn wij bijvoorbeeld preferred supplier bij Hotel Okura. Hier doen wij leveren wij cocktail catering service in hun meetings & events & bartender hire voor hun 2 barren in de Lobby bar & Twentythird bar.

Leverancier van exclusieve sterke dranken

Wij hebben een zwak voor zeldzame dranken en in onze zoektocht daarnaar doen wij geen concessies. Neem bijvoorbeeld Hibiki 21 Japanse whisky. Door onze collectie dranken kunnen wij leveren aan de meest exclusieve bars & hotels van Nederland. Bij het samenstellen van menu’s nemen wij altijd zeldzame producten en ingrediënten mee. Uniek, dat is waar wij voor staan. Wij maken het verschil. Niet alleen door het mixen van de meest bijzondere smaak combinaties, maar ook door het gebruiken van unieke en speelse serveertradities? zonder daarbij snelheid, kwaliteit en efficiëntie uit het oog te verliezen.

Wij geloven in een klein maar weloverwogen samengesteld menu. We verzorgen op maat gemaakte cocktails en implementeren de essentie van het vak in onze trainingen en advies programma’s. Door deze unieke aanpak garanderen wij dat jou merk of product naar een hoger level getild zal worden. In ons exclusieve menu ontwikkelingsprogramma kom je vaak verschillende likeuren en dranken tegen die niet meer geproduceerd worden. Wij gebruiken ze voor exclusieve cocktails en stellen ze speciaal samen, afgestemd op jou doelgroep en stijl.

Stel je voor… Klassieke cocktails met ingrediënten die je niet meer zo snel tegen komt. Ze zeggen niet voor niets: vroeger was alles beter! Dit geld zeker voor de samengestelde producten van The Cocktail Agency.

Tevens zijn wij retailer van deze unieke likeuren en dranken en leveren wij aan een groot aantal bars, restaurants en hotels binnen het hogere segment.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op!

Contact
Hi, can we help you?